"Exploring the future of work & the freelance economy"
Dossier

Organiseren van flex: Tooling & Service providers

We houden graag bevlogen verhalen over fluïde organisaties, nieuwe manieren van samenwerken, netwerken, anders organiseren. In de context van het organiseren van flexibiliteit, van structuur aanbrengen bij het samenwerken met externen, ligt de uitdaging voor veel organisatie om eerst maar eens grip te krijgen op inhuur.

Met de wens, zo niet noodzaak, om meer grip te krijgen op inhuur, zijn er de afgelopen jaren ook tal van nieuwe bedrijven opgestaan en tal van nieuwe begrippen geïntroduceerd in de wereld van flex. VMS  (vendor management systeem), MSP (managed service providers) en brokers. Plus tal van adviesbureaus die u graag helpen om die grip op inhuur te krijgen.

Leesvoer

Ter introductie een serie artikelen van (meer of minder) onafhankelijke experts:

De praktijk

Naast de visie en goede adviezen van experts is het minstens zo interessant om te horen hoe andere organisaties omgaan met ‘grip op inhuur’ en het inzetten van tooling daarvoor. Werken zijn juist wel of niet met een MSP, hoeveel besteden zij uit en hoeveel doen ze zelf? Een overzicht alle casuïstiek hierover.

Wegwijs

Om wegwijs te geraken in de wereld van advies, tooling en nieuwe toepassingen hebben wij in verschillende categorieën alle grote leveranciers en bedrijven op een rij gezet:

  • Zie voor alle leveranciers van vendor management systemen (voor inhuur) dit overzicht
  • Alle managed service providers, brokers en adviesbureaus die organisaties strategisch of operationeel ondersteunen bij ‘grip op inhuur’ staan in dit overzicht.
  • Bemiddelingsbureaus en intermediairs die organisaties helpen om aan de juiste zelfstandige interim professionals te komen staan op een rij in dit overzicht.
  • Een overzicht met interviews met eigenaren/directeuren van deze aanbieders is hier te vinden

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/zipconomy/domains/dev.zipconomy.nl/public_html/wp-content/themes/zipconomy/inc/functions/default.php on line 1247

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/zipconomy/domains/dev.zipconomy.nl/public_html/wp-content/themes/zipconomy/inc/functions/default.php on line 1247