"Exploring the future of work & the freelance economy"

WVN Consultancy

WVN Consultancy is de onafhankelijk expert voor de inhuur van externen. Voor onze klanten is het inzetten van flexibel personeel van strategisch belang maar ontbreekt het vaak aan grip op het inhuurproces.

WVN Consultancy biedt een daadkrachtige aanpak met pragmatische oplossingen waarmee uw organisatie grip op inhuur verkrijgt en behoudt.

WVN Consultants zijn specialisten in:

Voor wie werken wij

WVN Consultancy werkt onder andere voor diverse onderwijsinstellingen in Nederland maar heeft ook klanten in het domein van de rijksoverheid en in de profit sector.
Onze klanten zijn opdrachtgevers, inhuurders van externe arbeidskrachten.

Deze arbeidskrachten worden ingehuurd van Uitzendbureau’s, Detacheerders, college instellingen of het zijn zelfstandige ondernemers, ZZP’ers.

Wie zijn wij?

Wij zijn de specialist met doelgerichte domeinkennis en bewezen oplossingen. WVN Consultancy brengt verschillende deelexpertises op het gebied van inhuur samen die aanvullend zijn en er voor de opdrachtgever toe leiden dat het gehele proces rondom de inkoop- of inhuur van flexibele arbeid naar een volwassener niveau gebracht wordt. Met de combinatie van onze kennis en de inzet van de door ons ontwikkelde processen en tools zijn wij in staat elke uitdaging op te lossen.