"Exploring the future of work & the freelance economy"

Partners - Bekijk hier alle partners

Compagnon logo
 
compagnon

Compagnon is HR-specialist en biedt complete oplossingen voor recruitment-, flex- en careermanagement. Wij helpen mensen en organisaties succesvol te zijn op de arbeidsmarkt.

Bekijk partner
HAYS logo
 
HAYS

POWERING THE WORLD OF WORK

Als één van de grootste recruitment specialisten wereldwijd plaatsen wij gekwalificeerde kandidaten in de juiste baan.

Bekijk partner
Brainnet logo
 
Brainnet

Brainnet is dé intermediair op het gebied van externe inhuur en geeft invulling aan de inhuurstrategie van toonaangevende opdrachtgevers.

Bekijk partner
 
Driessen

Driessen verbindt mens en werk in de sectoren overheid, onderwijs, zorg & welzijn en cultuur. Zo creëren wij werkgeluk voor meer dan 15.000 talenten die op hun beurt miljoenen mensen gelukkig maken.

Bekijk partner
 
Uniforce

Uniforce Professionals zijn zelfstandig professionals die ondernemen met de ondernemersvorm Declarabele Uren B.V. (DUBV).

Bekijk partner
de staffing groep logo
 
Staffing Groep

De Staffing Groep (DSG) is in 1986 opgericht vanuit de overtuiging dat een Zelfstandig Professional ook als een zelfstandige gezien wil worden en geen onderdeel is van een grotere organisatie.

Bekijk partner
 
Harvey Nash

Harvey Nash is een gespecialiseerde dienstverlenende organisatie die klanten adviseert en ontzorgt op het gebied van detachering, contractmanagement, international executive search, werving & selectie en outsourcing & offshore.

Bekijk partner
 
FastFlex

FastFlex is een onafhankelijke sourcing partner en managed service provider op het gebied van resource management. FastFlex is sinds augustus 2017 onderdeel van Between Staffing Group.

Bekijk partner
 
AIM4

De beste interim managers kennen, dat is onze kracht.
AIM4 Interim Management verbindt ca. 375 zelfstandige interim managers en specialisten.

Bekijk partner
 
Staffing Management Services

Staffing Mangement Services brengt de regie op het inhuurproces terug bij de inlener. Staffing MS geeft advies, implementeert of neemt de uitvoering van (een deel van) het inhuurproces over.

Bekijk partner
ABU logo
 
ABU

De Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU) is ruim 55 jaar (sinds 1961) dé belangenbehartiger van ondernemers in de flexbranche in Nederland en leidend in de wereld van flexibel werk. Met ruim 560 leden -variërend van grote, middelgrote tot kleine ondernemingen- vertegenwoordigt de brancheorganisatie circa 65 procent van de markt. Daarmee is de ABU de grootste en meest toonaangevende werkgeversorganisatie binnen de uitzendbranche.

Bekijk partner